Ontwerpbureau

Wie zijn wij?

Ontwerpbureau Rob Guillonard is een full-service interieur-architectenbureau met een klantvriendelijke en persoonlijke benadering, rijk aan ervaring en opererend in zowel de particuliere als zakelijke markt.

Wat doen wij?

Wij denken oplossingsgericht en zijn inventief. Uitgaande van uw wensenpakket en ons inlevingsvermogen maken wij renovatie/verbouwingsplannen en inrichtingsplannen met oog voor de juiste verhoudingen, detail, materiaal en kleurstelling. Wij kunnen ook de omgevingsvergunning aanvraagprocedure verzorgen voor uw nieuwbouw of uitbreidingsplannen en de uitvoering van het gehele bouwtraject van beginfase tot oplevering begeleiden.
U bepaalt tot hoever wij gaan. Hierin zijn wij flexibel.Heeft U een aannemer en wilt U alleen een schetsplan of bouwtekening. Ook dat is mogelijk.

Naast vele particuliere opdrachten hebben wij diverse kantoor en hotel projekten gerealiseerd.

Werkwijze

.Op basis van het eerste gesprek waarbij uw inbreng en budget bepalend is maken wij een inventaris van uw wensenpakket en dit vormt de basis van het eerste schetsplan.
Na bespreking met U wordt het schetsplan, eventueel met aanpassingen verwerkt tot een definitief plan. Hierna worden gedetailleerde werktekeningen gemaakt. Wij doen kleuren en materialen voorstellen.
Ontwerpen een licht en elektraplan.
Afhankelijk van de aard en grootte van de opdracht maken wij een werkomschrijving of bestek. Wij bewaken het budget en de planning. Wanneer alles bestekklaar is vragen wij voor U diverse prijzen aan om te kunnen komen tot een aanbesteding.
Afhankelijk van de aard van het project werken wij samen met externe disciplines zoals een constructeur, bestekschrijver, meubelmaker, tuinarchitect e.a.

 

Voor CV zie > Linkedin